| öğrencileri değerlendirelim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melike Moderatör
| Konu: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Mart 05, 2007 9:10 pm | |
| okulda öğrenciler kurallara uyuyor mu?bence uymuyor bunu nasıl önleyebiliriz önerileriniz bekliyorum:king: | |
|
| |
HIGHFLY Misafir
| |
| |
-ASLIHAN- Üye
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Mart 12, 2007 8:26 pm | |
| aslında okul kurallarına uymak basit bi iş sadece kurallara uymaya çalışacaksın (ne güzel bi tavsiye) ancak gözden kaçan veya istenmeyen durumlarda olabilir ama yinede tüm öğrenciler okul kurallarına uymaya çalışırlarsa daha iyi olmaz mı | |
|
| |
dreamqirl_esqi Moderatör
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Mart 12, 2007 8:26 pm | |
| kurallaraa HERKES uymuor diemessn uymayan bisürü kişi war ama sn herkes dıosun özellkle 6lar kuralla uyuyor istisnalar dışnda...(mertee) | |
|
| |
-ASLIHAN- Üye
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Mart 12, 2007 8:28 pm | |
| bu arada bir şey daha söylicem ben melike'yi kuralları çiğnerken görmedim savunmak gibi olmasın (gerçi savunulcak bi şey yok ama nese) melike gayet kurallara uyan örnek bi öğrenci | |
|
| |
tayfun12 Tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Localisation : -- Kayıt tarihi : 09/03/07
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Mart 12, 2007 8:47 pm | |
| melike mi ben gördüm uymadığını yerine göre bende uymuyorum ama bugün boş yere azar yedim onu biliyorum(By Hikmet Hoca) arkadaşla kapısının önündeyiz, biri geldi odası neresi dedi, burası fln girdi içeri işte dalgasına dedim kapıyı tıklatalım hatta dedi arkadaş ben tıklatıyım fln (bakın tıklatmadık) gidiyoduk tam kapıda Hikmet Hoca çıktı dışarı Bi baaardı heyt diye gelin bakıyım sende gel fln siz kapının önünde ne yapıyosunuz (geçirdi geçirecek) dedim arkadaşa içeriyi odayı gösterdik dağılın lan diye baardı anlamadım niey baardı | |
|
| |
Hande
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Nis. 02, 2007 5:21 pm | |
| MELİKE SANA BİR ÖNERİ KURALLAR NE İÇİN VARDIR???TABİKİDE ÇİĞNENMEK İÇİN!!!!!!!BİZİM OKULUMUZDA YASAK KOYMAK YASAKTIR!!!!!!! | |
|
| |
Hande
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Ptsi Nis. 02, 2007 5:22 pm | |
| HA BU ARADA SENİNDE BAZEN KURALLARA UYMADIĞIN GÖRÜLMEZ BİŞİ DEĞİL YANİ ..... | |
|
| |
tayfun12 Tecrübeli üye
Mesaj Sayısı : 109 Yaş : 30 Localisation : -- Kayıt tarihi : 09/03/07
| Konu: Geri: öğrencileri değerlendirelim Salı Nis. 03, 2007 9:49 pm | |
| bende onu diyorum zaten bizim okulda bu kural işini fazla abarttı tamam müdürler anladık otoriter ve prensip sahibisiniz sakinn.....yavaşş..... | |
|
| |
| öğrencileri değerlendirelim | |
|